Rasism

Alltså. Det är hemskt det som hänt Emma P här i Kristianstad, verkligen jättehemskt, jag känner henne inte men det gör det inte mindre hemskt för det. Ingen förtjänar att bli behandlad så, ingen borde bli misshandlad och kränkt på det viset. I en perfekt värld hade det såklart inte hänt, men nu vet vi ju alla att världen inte är perfekt sedan länge.

Dock blir jag förbannad när jag ser grupper som "Lex Emma P Kristianstad" Att rasister, sverigedemokrater, främlingsfientliga och puckade folk utnyttjar det faktum att gärningsmannen råkar ha ursprung från ett annat land.
http://www.facebook.com/group.php?gid=334138198459&ref=mf Där har ni gruppen.

Man kan INTE skicka hem någon som har svensk medborgarskap. Personens bakgrund har dessutom inget med brottet i sig att göra, att ens påstå det är bara helt oförståeligt. Det kunde precis lika gärna varit en norsk, tysk, fransman, sydafrikan, dansk, svensk, grönlänning, amerikan, britt osvosv. Att man är dum i huvet har inget att göra med var man föddes, eller var ens föräldrar föddes. Det har inget med vilken färg din hud har, eller hur mörka dina ögon är, eller vilket språk du talar.

Var ska vi skicka alla "svennar" när de inte sköter sig? Gotland? Kanske kan göra Gotland till en ö för alla folk som inte beter sig. Nej låter inte som en sån toppen idé va? Människor är människor, människor är dumma, en del rent ut sagt puckade, men framstå inte som dummare än vad man redan är genom att försöka dela upp folk i grupper och placera dem i fack endast på grund av deras utseende.

http://www.facebook.com/group.php?gid=107139452638518&ref=ts GÅ MED.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0